ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ ''ПОМОЗИМО НАШОЈ ДЕЦИ''
4.07.2013

Градска општина Палилула, након вишемесечних активности на терену, организује у петак, 05.јула 2013. године, од 19:30, на плато-код фонтане (РТВ Белами) на Тргу Краља Милана, хуманитарну акцију-донаторско вече: ''Помозимо нашој деци''.Председник Градске општине Палилула, Бобан Џунић позива Вас да будете део ове активности и присуствујете пригодном програму. Позив је упућен друштвено одговорним компанијама, предузећима и установама, нашим суграђанима, да на делу покажу добру вољу, већу солидарност и подршку угроженима у невољи.

Акција је део социо-хуманитарног програма Градске општине Палилула који има за циљ подршку породицама које су суочене са проблемом обезбеђивања услова за одговарајућу здравствену заштиту деце.

Овим поводом отворен је и наменски рачун: 840-2879741-16 где ће се прикупљена средства усмерити и даље користити по утврђеним критеријумима и одлуци. Донаторска средства се могу уплатити, потписивањем уговора о донаторству или дирекном уплатом на наменски рачун, доласком на место одржавања активности.

Захваљујући пројекту из програма „Exchange 3“ „Јачање општинских капацитета за унапређење квалитета живота социјално рањивих група“, и финансијске подршке ЕУ, у општини Палилула ојачани су и капацитети Управе општине и остварена је веома садржајна сарадња са надлежним установама социјалне заштите града Ниша. Ове активности видно су побољшале квалитет живота социјално рањивих група и сарадњу са грађанима.